YOQIDO meridian health                                            

       eenvoudig en effectief pijnklachten oplossen

                                                           Zhen Qi Do

                                                        中医真气运行养生

                                         

                             Medische  Levensenergie  Training


Zhen Qi    betekent innerlijke levens energie, een natuurlijke kracht die alle levende wezens bezitten.


Zhen Qi Do   is een zelf praktiserende self-healing gezondheidszorg. De bedenker ervan is de beroemde geneesheer en professor Li Shaobo (1910-2011). De theorie van deze gezondheidszorg is gebaseerd op de Keizerlijke Genees Doctrine "Huangdi Neijing", en de traditionele grondbeginselen van de beheersing en de cultivatie van de Qi. Decennia lange eigen praktijkervaring, observatie en wetenschappelijke studie resulteerde hem tot deze Zhen Qi Do.


De voornaamste pijlers van Zhen Qi Do zijn: gefocuseerde ademhaling, cultivatie van Qi, doorstroming van de meridianen, en beheersen van Qi en bloedsomloop. Alles resulterend tot bevorderen van de cel vernieuwing, verbeteren van de immuniteit, versterken van de fysiologische functies.


Met de training Zhen Qi Do wordt beoogd te bereiken chronische klachten en ziektes te verzachten en te herstellen: zo als stress, slaaploosheid, hoge/lage bloeddruk, suikerziekte, urogenitale systeem ziekten, endocriene stoornissen, huidaandoening, mentale en fysieke vermoeidheid, reumatische klachten, en allerlei aandoeningen van de interne organen.Cursussen:


Kosten:  Beginnerscursus € 25.-    per les ( 90 minuten )

Lestijden:

Zaterdag avond        19:15 uur – 21:15 uur

Zondag middag:      14:30 uur – 16:30 uur