YOQIDO meridian health                                            

       eenvoudig en effectief pijnklachten oplossen

Reflex energiecode qigong

De men met Meditation van Yi, medische principe aangebracht dat deze een aantal recepten en gemakkelijk bereiken gezondheid doelen, me
Chinese geneeskunde als het aantal therapie naar de hemel als de gids, om de yin en yang te leren, roddels zoals wiskunde, zei dat als de kern, ingewanden theorie van de Chinese geneeskunde gebaseerde, qigong meditatie is de fundamentele manier om te maken en eenvoudig, medische, chi-energie gecombineerd .
De zogenaamde roddels zoals het aantal therapie, simpel gezegd, i door middel van meditatie door Li Yi en het aantal en de opstelling van de roddels over het doel van de medische behandeling van een gloednieuwe wellnees Qigong therapie te bereiken.
Reflex energiecode training zoals het aantal therapie op basis van de menselijke gezondheid in de kern van een natuurlijke therapie.
 Reflex energiecode training zoals het aantal therapie van de I Ching, Chinese geneeskunde gebaseerde gelijk aan het gasveld. Dat het eenvoudig en diepgaand.
De methode is eenvoudig - zijn differentiatie op de lijn elke dag, lopen, zitten, liggen onder: strange effect - door middel van meditatie om yin en yang balans van het lichaam te reguleren.