YOQIDO meridian health                                            

       eenvoudig en effectief pijnklachten oplossen

Aroma olie massage (Aromatherapie massage)


Bij deze massage wordt het lichaam gemasseerd met aromatische olie waarbij de druk wordt uitgeoefend op de huid, spieren en bindweefsel. Aroma therapie massage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt.

Deze massage stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het verminderd stress en verkrampte spieren worden ontspannen en brengen de geest tot rust. Deze massage heeft zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed (ontspanning en welbevinden).

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Etherische olie wordt ook wel aromatische, vluchtige of essentiële olie genoemd。Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.